Pubquiz 2024

De Pubquiz OVV'67 Oosteind, editie 2024, zal plaatsvinden op vrijdag 3 mei 2024 om 20.00 uur in de kantine van OVV'67. (inloop 19.30 uur)

De pubquiz bestaat uit 10 ronden van 10 vragen kennis- en weetvragen, geluidsfragmenten, fotovragen en wordt gehost door een quizmaster.

De teams mogen maximaal uit 5 personen bestaan (geen dispensatie!).

Ook inwoners van Oosteind worden uitgenodigd om deel te nemen.

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,- per team en wordt besteed aan het kopen van prijzen voor de winnaars.

Er kunnen maximaal 18 teams deelnemen, dus vol = vol.

Het doel? Plezier hebben, je algemene kennis testen en genieten van een gezellige avond met een competitief tintje.

       

 

Quizetikette:

  • Als je een antwoord hebt, noteer het dan op het antwoordblad dat je krijgt. Roep het antwoord niet uit! De antwoordbladen worden na elke ronde opgehaald.
  • De quizmaster is de uiteindelijke autoriteit op correcte antwoorden. Soms kunnen er geschillen zijn, maar het is belangrijk te onthouden dat het allemaal in goed vermaak is. Accepteer de beslissing van de quizmaster met gratie.
  • Een absolute no-go is het gebruik van je telefoon of tablet tijdens de quiz. Dit wordt beschouwd als vals spelen, en iedereen die betrapt wordt op het gebruik van een telefoon zorgt ervoor dat hun team gediskwalificeerd wordt.   
  • Storend gedrag, zoals het uitschreeuwen van antwoorden of het verstoren van andere teams, kan ook leiden tot straffen. Dit kan in eerste instantie een waarschuwing zijn, maar herhaalde verstoringen kunnen leiden tot puntaftrek of zelfs diskwalificatie. Probeer, ondanks misschien de opwinding, de rust niet te verstoren.
  • Na elke twee rondes is er een pauze, waarin drankjes kunnen worden besteld aan de bar. Na ronde 4 en ronde 8 is dat een wat langere pauze.  Tussen de overige rondes graag bij jouw team blijven.        

 

Inschrijven kan tot en met 25 april 2024, door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden. 

Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt op bankrekening NL97INGB0003471941 van J.H. Bliekendaal, onder vermelding van jouw teamnaam.

Na ontvangst van het formulier en het geld ontvang je een bevestiging en dan is jouw deelname definitief.

Als het maximum aantal deelnemende teams is bereikt, ontvang je het inschrijfgeld retour en zullen we jouw deelname niet bevestigen.

Restitutie van het inschrijfgeld als jouw deelname definitief is, wordt niet verleend.

 

 

 

Hier kun je je inschrijven voor de pubquiz OVV'67 2024 op 3 mei 2024

Let op!! Jouw inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijfgeld én onze bevestiging.